black-ceramic-mug-on-round-white-and-bei
fjällhem_idre_41.jpg

FJÄLLHEM IDRE

I ett av Idre Fjälls mest attraktiva områden skapas nutidens fjällhem. Vi tror nämligen att det blir ett andra hem för dig, en större del av ditt liv, än ett vanligt semesterboende. 

Vi skapar en plats där du kan fylla ditt liv med mer liv. Där vi inspirerar till att vara tillsammans och att vara ute. 

DITT FJÄLLHEM

Vi säger hejdå till tiden då det räckte med att fjällstugan hade en öppen spis och en skön soffa.
Vi säger hej till Fjällhem Idre. 12 hem som får dig mer levande. Där interiören inte bara är möbler,

utan endel av ditt aktiva liv. Där man inte bara tänkt på framtiden, utan nutiden som vi lever i just nu. Där ute blir inne, och inne ute. Vi gjort den enkelt för dig på många vis, genom samarbeten med aktörer i bygden. Din tid i ditt fjällhem blir mer värdefull. Där du samtidigt bidrar till en levande bygd– året runt.

fjällhem_idre_28.jpg
fjällhem_idre_59.jpg
interiörtest.jpg

INTERIÖR

Fjällhem Idre är ingen lägenhet. Det är en del av fjället, en del av ditt aktiva liv. Och självklart en plats för återhämtning. Ytorna har skapats för umgänge, för lek, för kreativitet och för generationer av fredagsmys.

Färgerna är naturnära, materialvalen likaså. Vi har självklart valt att samarbeta med lokala aktörer för tillverkning av interiör. Ett hem där du, och många andra ska trivas och skapa minnen.

EXTERIÖR

Fjällhem Idre växer fram i samklang med naturenpå fjället. En traditionell byggnad med funktioner för den moderna fjällmänniskan. Det ska vara

enkelt att leva här och du kommer att förälska dig i både platsen och utsikten, om och om igen. Färgskalorna harmoniserar med naturen, hantverket är lokalt och vi skapar en miljö ute som gör dig glad året om.

maria_rydqvist_stugliv_2.jpg

AKTIVIÖR

Ja, vi tyckte att det saknades ett ord för att beskriva ett hem för nutidens fjällmänniska. Aktiviört har vi

valt att kalla det. Och även om just ditt hem är din oas, där du kan hämta ny energi och få ro. Så har vi valt att skapa gemensamma platser, där ni lika-sinnade kan leva lite mer. Vi tror på det kollektiva, vi tror på att göra det enkelt och bekvämt för dig – och vi tror på gemensamma lösningar och prylar som förhöjer glädjen under din vistelse i ditt fjällhem. 

fasadstillbild_edited.jpg
fjällhem_idre_21.jpg
fjällhem_idre_20.jpg
fjällhem_idre_10.jpg
fjällhem_idre_16.jpg
fjällhem_idre_35.jpg
fjällhem_idre_36.jpg